Regisztrációs feltételek

Jelen tagsági megállapodás (a "megállapodás"), Codba[dot]com rendeli a kapcsolatot a felhasználók ("tagok"), akik létrehozták a tagság honlapunkon ("oldalunk") és a honlapunkon. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi rendelkezéseket.

1. Tagsági Feltételek
1.1. Minden egyes tag kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadta ezt a megállapodást.

1.2. Vállalja, hogy a tagság létrehozásakor megadott információk pontosak, teljesek és naprakészek. Azok a tagok, akik hamis vagy félrevezető információkat szolgáltatnak, tagságukat felfüggeszthetik vagy megszüntethetik webhelyünk.

1.3. A tagoktól elvárjuk, hogy a törvényeknek és az erkölcsi szabályoknak megfelelően viselkedjenek az oldalunkon végzett tevékenységekben. Bármilyen spam, zaklatás, visszaélés vagy illegális tevékenység a tag fiókjának azonnali felfüggesztését eredményezheti.

2. Szellemi Tulajdonjogok
2.1. Az oldalunkon található összes tartalom (cikkek, cikkek, képek, logó stb.) Codba[dot]com a szellemi tulajdonra vonatkozó nemzetközi törvények birtokolják és védik. Ezen tartalmak jogosulatlan használata A webhelyünkön kívül tilos.

2.2. A tagok olvashatnak, ossza meg vagy töltse le a tartalmat webhelyünkön. Azonban szigorúan tilos ezt a tartalmat saját kereskedelmi/tevékenységi célokra használni, terjeszteni vagy módosítani.

3. Felelősség
3.1. Az oldalunkon található tartalom általános tájékoztatást nyújt, és természetesen nem helyettesíti a szakmai tanácsadást. A tagok elkötelezettek amellett, hogy bármilyen tartalom végrehajtása előtt szakértői tanácsokat kapjanak.

3.2. A weboldalunkon a tagok közötti kommunikáció és interakció teljes mértékben a tagok felelőssége.Dec. Webhelyünk nem tehető felelőssé a tagok közötti vitákért vagy károkért.Dec.

4. Adatvédelmi szabályzat
4.1. A tagok személyes adatait az Adatvédelmi Irányelveinknek megfelelően védjük. A témával kapcsolatos részletesebb információkért tekintse át az Adatvédelmi irányelveket weboldalunkon.

5. Szerződés Változások
5.1. Codba[dot]com , időről időre frissítheti ezt a Tagsági megállapodást. A végrehajtott változtatásokat a Tagoknak a weboldalunkon történő bejelentéssel közöljük. Fontos, hogy rendszeresen látogassa meg weboldalunkat, hogy kövesse a frissítéseket.

6. Felmondás
6.1. A tagok bármikor megszüntethetik tagságukat. Amikor a tagság megszűnik, a tagok hozzáférése a webhelyünk tartalmához automatikusan megszűnik.

A Tagsági megállapodás elolvasásával Codba[dot]com a tagság azt jelzi, hogy elfogadja a Megállapodás feltételeit.